Hoe werkt het?

U zoekt een reisbestemming en activiteiten bij uw reiswensen passen en u wilt thuis rustig oriënteren. Bij reisgidsen.nl kunt u diverse reisbrochures, reisfolders en reisgidsen van diverse reisorganisaties en touroperators kosteloos bestellen.

Stap 1 Stap 1: Geef uw wensen aan
Geef uw wensen aan in het zoekmenu. U kunt selecteren op land en soort vakantie. Klik vervolgens op de Zoek knop.

Stap 2 Stap 2: Bekijk informatie over de gidsen
U krijgt nu een overzicht te zien met relevante reisgidsen. Indien er geen gidsen worden getoond, moet u de zoekcriteria verruimen. Als u op de reisgids covers klikt wordt er meer informatie getoond over de desbetreffende gids.

Stap 1 Stap 3: Selecteer de gewenste gidsen
U kunt de gewenste gidsen eenvoudig selecteren door ze aan te vinken bij □ Bestellen. Klik vervolgens rechtsonder op de knop Bestellen om naar het bestelproces te gaan. U kunt ook nog verder zoeken om nog meer gidsen te bestellen.

Stap 4 Stap 4: Vul uw gegevens in
U vult eenvoudig uw gegevens in op de bestelpagina's. Wanneer u akkoord gaat met de voorwaarden van reisgidsen.nl kunt de bestelling voltooien.

Stap 5 Stap 5: Binnen 2 werkdagen thuis
Binnen twee werkdagen ontvangt u de bestelde gids(en) kosteloos thuis. Indien mogelijk door de brievenbus, of anders worden de gidsen aan de deur aangeboden. U kunt dan ontspannen thuis met de reisgidsen uw vakantie gaan uitzoeken.